Blog


Försöka få “utanför boxen” “in i boxen”!

från vänster: Per Carlgren, Alex Kristofferson, John Tornblad, Harald Sandö Förgrunden.

Försöka få utanför boxen in i boxen!
Vår kära Norska fotograf Harald Sandö var förbi häromdagen och kollade på lite material. Det var trevligt att återse honom även om han bara var på snabbvisit.  (Harald ser du till höger i bild i blå jacka)  Vi kunde konstatera att det redan känns längesedan som inspelningen av de dramatiserade scenerna var. Och att det var otroligt att vi hann med i stort sett alla bilder som vi skulle ta.  Under inspelningen så brukade man kunna höra just Harald säga  “nu har vi den boxen”  vilket betyder att  “den är hemma” .  Bilden i detta inlägg är ifrån rättegångscenen, den sista dagen och även den mest fullspäckade, också denna lyckades vi få “in i boxen”Harald berättade för oss att deltagandet i detta projekt givit spin-offs i form av andra jobberbjudanden, roligt tycker naturligtvis vi på Affekt Film.

Klipparbetet fortskrider och en grovklippning håller på att ta form, det känns skönt att ha lämnat uppstartsarbetet med klippningen bakom sig med synkning, och sortering. Nu är det bara att köra.

Pararellt med klipparbetet så letar vi också efter experter som kan tillföra unika sätt att se på historien och kunskap om de förutsättningar som Falk levde under. Många roliga namn har dykt upp på våran lista, både genom att ta in tips från våran facebookgrupp:s medlemmar och sådana vi träffar på genom projektet som är intresserade samt av “utanför boxen” brainstormingsmöte mellan mig och Johan. Tveka inte att höra av er om ni har några tips! Många av de personer som vi fastnat mest för är inte typiskt kända för att prata i liknande forum vilket gör det hela extra spännande. Det är alltid lika trevligt att tänka “utanför boxen”, nu skall vi bara få det “in i boxen också ”

In, över och ut!

John Tornblad

 

 

 

 

Comments ( 0 )

    Add Comment Register    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *