Blog


Då; Avrättning Nu; Filmvisning

På nått sätt så är det obehagligt på nått sätt att vi i Juni förra året spelade in en avrättningsscen på den autentiska platsen för avrättningen av Jonas Falk. Air Jordan 23 new balance mens Precis som under avrättningen så var det ett stort engagemang under denna inspelningsdagen. asics gel nimbus 18 soldes

Filmen Falks Grav har en intressant tid framför sig. adidas messi 2017 adidas ultra boost Nu är visningar i bl.a. nike cortez ugg classic mini Karlsborg, Falköping, Gullspång, Trollhättan, Skövde och Lidköping på tur. Air Jordan 3 Även fler visningar i Skövde, Tidaholm, Hjo, Jönköping, Ulricehamn, Tibro och Mariestad kan vara på gång snart.

Det blir intressant att se hur engagemanget från publiken blir i Gullspång, Trollhättan, Ulricehamn och Lidköping etc. louboutin paris nike air jordan 3 dog rescue oakley ca som inte har någon direkt koppling till historien/platsen Falks Grav. timberlands for sale I Mariestad satt Jonas fängslad, i Karlsborg känner man till Falks Grav rätt så väl vad det verkar. Dessutom spelades ett gäng scener in där på fästningen.

Också kul att kommunerna ställer sig bakom visningarna. nike internationalist chaussure adidas zx flux Nu senast var det Gullspång och Karlsborgs Kommun som hjälpt oss att möjliggöra visningarna. bottes timberland Nu snart åker vi till Habo där kommunen har gjort en satsning på två visningar. asics gel lyte 3 Har en bra känsla för dagens visningar! Falks Grav ligger ju ändå i Habo Kommun….och det är ju inte alla kommuner som har en rondell uppkallad efter Jonas Falk.

Comments ( 0 )

    Add Comment Register    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *